Defa Power 22kW

DEFA Powerissa on intuitiivinen näyttö ja kiinteä latauskaapeli, jotka helpottavat päivittäistä käyttöä. DEFA Power optimoi käytettävissä olevan tehon ja PowerSmartilla vältät latauksen, kun sähkö on kalleinta. 


DEFA Power antaa mitä lupaa, haluat sitten 7,4kW, 11kW tai 22kW. Latausasema on edistyneiden simulaatioiden avulla suunniteltu antamaan mahdollisimman nopea lataus 


PowerSmart

Mahdollistaa lataamisen hintojen ollessa alhaiset Nord Poolin päivittäisten hintojen perusteella. Sovelluksen avulla voit myös välttää ruuhka-aikoina sovellettavat lisämaksut. Voidaan käyttää minkä tahansa energiayhtiön ja kaikkien autojen kanssa. Tutustu DEFA Power -sovellukseen täältä.
Lataa DEFA Power-sovellus App Storesta tai Google Playsta.


Testivoittaja

DEFA Power on useamman testin voittaja ja asiantuntijoiden suosittelema latausasema. Lisäksi se on valittu vuoden latausasemaksi 2023. Lue lisää täältä. 


Yhdistettävyys: WiFi, 4/5G, LAN
Konfigurointi: Bluetooth (DEFA Power Setup -sovelluksen kautta)
OCPP 2.0.1 ja ISO15118


RFID/Power-sovellus
Käytönvalvonta mahdollista QR-koodilla tai NFC-sirulla (operaattori määrittelee) 

Hinta: 795€ sis.alv.

Tai soita: 045 7884 1590

- Tarvittaessa veloitukseton kartoituskäynti Lahden alueella -

ABB Terra 11kW

Terra AC -latausasema on nopea ja helppo asentaa ja ottaa käyttöön etäkonfiguroinnin sekä muiden käyttöönottoa tukevien toimintojen ansiosta. Säästät siis aikaa ja rahaa.


Tilaa säästävän muotoilun ansiosta latausasema voidaan asentaa helposti joko seinälle tai tolppaan. Erillistä asennusjalustaa voidaan hyödyntää joko yhden tai kahden latausaseman asennukseen, jolloin latausasemakohtaiset asennuskustannukset pienenevät entisestää 


Erinomainen liitettävyys: Wifi, Bluetooth, Ethernet, P1 ja Modbus TCP/IP mahdollistavat helpon integroinnin ympäröiviin  laitteisiin sekä järjestelmiin.


Älykkään energiamittarin liitäntämahdollisuus dynaamiseen latauskuorman hallintaan, alentamaan energiakustannuksia sekä ehkäisemään jakeluverkon suojalaitteiden häiriöitä 


ABB Terra AC latausasema mahdollistaa maks. 11 kW (3x16A). Latausasemassa 5m :n kiinteästi asennettu latauskaapeli jossa Type 2 pistoliitin. Latausluvan valtuutus/tunnistatuminen älysovelluksella. Lisäksi RFID toiminnallisuus tunnistautumiiseen. Lataustehoa voidaan säätää helposti esim. erillisen älypuhelinsovelluksella avulla. Etupaneelissa LED -valot, jotka indikoivat toimintatilaa helppolukuisesti. Lisäksi latausasemassa integroituna energiamittari, jota voidaan hyödyntää raportointiin ja kuormanhallintaan.

Lue lisää täältä!

Valikoimassa myös esim. Webasto ja Garo latausasemat.


Hinta: 695€ sis.alv.

Tai soita: 045 7884 1590

- Tarvittaessa veloitukseton kartoituskäynti Lahden alueella -