" Työn jälki siistiä ja määräysten mukaan tehtyä " 

Avaimet käteen -palvelu

Aurinkopaneelit asennus | Lahti
Aurinkopaneelit asennus | Lahti

Avaimet käteen -palvelumme alkaa aurinkovoimalan suunnittelusta. Suunnittelussa huomioidaan mm. katon pintamateriaali, kulma ja ilmansuunta, sekä kiinteistösi sähkönkulutus. Pihalla voi myös olla varjostavia puita, joiden kaataminen on järkevää tuotannon kannalta.


Suunnittelijamme laskee kokonaistarjouksen, joka sisältää aurinkopaneelit, invertterin, kiinnitysjärjestelmän(Orima), sekä sähkötarvikkeet ja asennustyöt. Asennustöihin kuuluu myös mm. maadoituksen tekeminen, mittauspöytäkirjan laatiminen ja tarvittavat ilmoitukset. 


Asennus valmistuu omakotitaloon normaalisti yhden työpäivän aikana. Tämän jälkeen toimistomme tekee voimalasta pientuotantoilmoituksen sähköverkkoyhtiöönne. Sähköverkkoyhtiöltänne tulee teille ilmoitus hyväksynnästä ja käyttöpaikkanumero tuotantolaitokselle. Voimalan voi kytkeä päälle heti, kun ylituotannon myynnistä on sovittu sähkönmyyjänne kanssa.


Aurinkosähköjärjestelmän asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista. Tarjouksessa saatte laskelman työnosuudesta ja arvion verohyödystä. info@sipilansahko.fi

050 505 9433