Asensimme vuonna 2022 yli 300 pienvoimalaa / 5000 aurinkopaneelia

Asennusryhmillämme on vuosien kokemus hyvin erityyppisistä katoista ja järjestelmistä. Voit luottaa, että sinunkin aurinkopaneelisi asennetaan tukevasti paikoilleen!


Kun päätät ryhtyä aurinkosähkön tuottajaksi, ota meihin yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva aurinkovoimala.

Aurinkosähköpalvelumme kattaa koko urakan suunnittelusta asennukseen ja loppusiivoukseen. Työn valmistuttua toimitamme sähköverkkoyhtiöönne pientuotantoilmoituksen. Voimala voidaan kytkeä tuottamaan heti, kun sähkölaitos on käsitellyt ilmoituksen.
Aurinkopaneelit

- Käytämme testattuja ja luotettavaksi osoitettuja aurinkopaneeleja, kuten Jasolar, Longi Solar ja Energetica

- Saatavilla alumiinikehyksillä tai mustaksi anodisoiduilla kehyksillä

- 60 kennoa tai 120 kennoa (Half-Cut), kysy lisää

Invertteri

- Laadukas invertteri täydentää aurinkovoimalan

- Asennamme mm. Fronius, SMA, Steca ja Kostal inverttereitä

Kiinnikkeet

- Suomalainen Orima, sekä Saksalainen K2 Systems valmistavat meidän lumisissa oloissa kestäviä  kiinnitysjärjestelmiä harja -ja tasakatoille, sekä seinäasennukseen


Asennuspalvelu

Vastuullisesti ja ammattitaitoisesti tehty asennus varmistaa aurinkovoimalan toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen. 

Asennuksen suunnittelussa otetaan huomioon tarvittava paneelimäärä ja niiden sijoittelu katolle. Ilmansuunnat ja puiden tai rakennelmien muodostamat varjot huomioidaan sijoittelussa. 

Aurinkosähköjärjestelmästä halutaan tuottava ja kestävä osa asunnon sähköjärjestelmää. Myös esteettiset seikat ovat tärkeitä.